Blog

Inšpirujte sa tehličkovými fasádami. Najdite si v našich článkoch a videách zdroje inspirácii. Prinášame Vám netradičné pohľady, zaujímavosti, novinky na tému fasád. Nalaďte sa na svoj odtieň a inšpirujte sa v štýle Bricker.

  • Vytvorte si tehlovú stenu podla svojich predstáv

    Vytvorte si tehlovú stenu podla svojich predstáv

    Vyslednú podobu steny ovplyvní okrem farby a textúry tehly aj farba škárovacej malty, štýl uloženia či väzba. Fantázii sa medze nekladú a vďaka nekonečným kombináciám môžete mať fasádu ako nikto iný.

  • Nalaďte sa na svoj odtieň ,,V štýle BRICKER“ - Sivá, ktorá nikdy neomrzí

    Nalaďte sa na svoj odtieň ,,V štýle BRICKER“ - Sivá, ktorá nikdy neomrzí

    Čo raz častejšie sa však objavujú architekti, ktorí majú úprimnejší prístup k prírodným materiálom a dokážu využiť potenciál skromných tehál na vytvorenie zaujímavej a pútavej stavby. A tak sa atraktívne moderné domy pýšia tehlovými fasádami, ktoré im dodávajú jedinečný štýl a zvyšujú ich životnosť a hodnotu.

  • Farba prírody a zeme

    Farba prírody a zeme

    Hnedá je teplá príjemná farba prírody a zeme, ktorá vzniká spojením žltej, červenej a čiernej farby. Symbolizuje vyrovnanosť, prirodzenosť, praktickosť a komfort.

  • Tehlové domy v harmónii s okolím

    Tehlové domy v harmónii s okolím

    Je takmer isté, že dom s tehličkovou fasádou si zamilujete už na prvý pohľad. Má totiž svoje čaro. Domy s tehlovým obkladom prebúdzajú fantáziu a rozprávajú príbehy.

  • Vznešená bordová pre noblesný vzhľad

    Vznešená bordová pre noblesný vzhľad

    Farba fasády výrazne ovplyvňuje vzhľad každej stavby, v kombinácií so strechou dotvára jej estetický dojem. Pri výbere odtieňov je dôležité brať do úvahy predovšetkým štýl domu…

  • Farby jesene, ktoré pristanú aj Vášmu domu

    Farby jesene, ktoré pristanú aj Vášmu domu

    Jeseň patrí medzi najfarebnejšie obdobie roku. Jeho farby rozžiarené slnkom prinášajú pestrosť, teplo ale aj pocit bezpečia. Inšpirujte sa jedinečnými odtieňmi, textúrami a tvarmi tehličkových obkladov BRICKER.

  • Nalaďte sa na svoj odtieň ,,V štýle BRICKER“

    Nalaďte sa na svoj odtieň ,,V štýle BRICKER“

    Farby hrajú v našom živote veľmi dôležitú úlohu a to nie len z estetických dôvodov. Rovnako ako ovplyvňujú náš vkus pôsobia aj na našu psychiku. A to až do tej miery, že môžu zmeniť našu náladu, alebo vplývať na naše zdravie.

  • Tehlové obklady TERCA

    Tehlové obklady TERCA

    Neomietané tehlové murivo predstavuje nezameniteľný stavebný prvok s jedinečným architektonickým výrazom. Lícové tehly Terca ponúkajú bohatú škálu farebných odtieňov a povrchových úprav ktoré umožňujú realizovať režné tehlové murivo v ľubovoľnom štýle.

  • Nezabudnuteľná minulosť tehly - základ jej úspešnej budúcnosti.

    Nezabudnuteľná minulosť tehly - základ jej úspešnej budúcnosti.

    Tehly sú jedným z najstarších a najznámejších stavebných materiálov, ktoré človek pozná. Začali sa používať pri stavbe ľudských sídiel už roku 7500 pred Kristom z tvarovaného bahna.

  • Pálená tehla je prírodný stavebný materiál

    Pálená tehla je prírodný stavebný materiál

    Človek je od nepamäti spätý s prírodou a má prirodzenú potrebu ju chrániť. A práve ochrana prírody, bez ktorej by život na Zemi nebol možný, zohráva dôležitý rolu aj vo výbere stavebných materiálov.

  • Prečo práve tehličková fasáda?

    Prečo práve tehličková fasáda?

    Moderná doba je charakteristická progresívnymi technológiami a inováciami, ktoré ovplyvňujú všetky odvetvia priemyslu. Výnimkou nie je ani oblasť stavebníctva, ktorá v tomto smere rýchlo

  • OUD ROSE - Nalaďte sa na jarné odtiene ,,V štýle BRICKER“

    OUD ROSE - Nalaďte sa na jarné odtiene ,,V štýle BRICKER“

    Nový model OUD ROSE z portfólia značky Terca poteší všetkých, ktorí milujú atmosféru priestorov s nádychom dávnych čias, tajuplnosti a romantiky. Originálny odtieň s prímesou červenej a staroružovej vybočuje z ponuky klasických tehlových farieb.